Iklan-iklan!

HOME

Sunday, January 22, 2012

! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ !

Hye Guyss..

Girl nie aku salut sebab mybe mulut dia potpet-potpet tu 
yang membuatkan follower dia sebanyak itu and stOry dia best kot.. 

Click --> BelOg die ^.^'


Dia nie memang cayalah ... follower sampai sedemikian rupa??? ingin aku bertanya siapakah awak sebenarnya wahai gadis?? adakah dengan cerita awak yang membuat mereka-mereka nie mengikuti awak hinggakan ada yang sanggup berbaris panjang meluluh untuk menunggu giliran membaca belog awak? adakah ini sama seperti apa yang saya lihat di satu gerai "nasi abe_ayam berempah" hinggakan ada yang lewat masuk kerja dan ada pulak yang terpaksa memintak tisu free untuk melap peluh yang hampir jatuh ke bumi demi mendapatkan "nasi abe_ayam berempah" yA! saya rasa yakin sangat-sangat message yang awak kongsikan di blog awak memang terINbOx Oleh BlOger-bloger di luar sana. I saY I salut sama yOu gadis :)

 All the Best.


2 comments:

Lyssa Faizureen said...

Alahaiiii . Nak tergelak pulak baca entry ni !! syiok2x!! ekekeke ..

by the way , Lyssa pun tk thu macam mana org boleh suka and nak follow blog Lyssa . Err.. Tanya je lah follower Lyssa tuh . hee :)

Sheda Argos ツ said...

hihihi blog lysa memang best gile banyak tuto kikiki.. folow kmu da dear!!